Voor zelfbewuste medewerkers

Die het maximale uit zichzelf, teams en projecten willen halen

$

Je kan je behoeften negeren...

$

Je kan bewust zijn van je behoeften en het zo laten...

N

Of je kan er nu ECHT naar luisteren en die verandering tot stand brengen waar je zo naar verlangt!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Haal het maximale uit jezelf, het team of project

Als zelfbewuste medewerker weet jij inmiddels wel hoe het allemaal in elkaar steekt.

Wat er moet gebeuren om een project of complex strategisch vraagstuk goed van de grond te krijgen.

Welke stappen het team moet zetten om beter samen te werken of de vastgestelde ambities te halen.

Wat jij moet doen als jij niet lekker in je vel zit, het niet lekker loopt in je werk, privé of in je team.

Maar toch lukt het je niet om daar naar te handelen. Je blijft dingen doen die eigenlijk niet goed voor je zijn. De samenwerking in het team of in de organisatie blijft stroef lopen. In het project blijft ‘het trekken aan een dood paard’. Ofwel, je krijgt niet het resultaat wat je graag had gewenst.

Lastig hè? Wil je hier nu echt verandering in aanbrengen en het maximale uit jezelf, het team of project halen? Dan ben je in goede handen bij van Riemsdijk training, coaching en advies! Met een, op maat gemaakte, aanpak die wél werkt!

\

Projectmanagement en advisering

Wil jij ook dat je projecten soepel lopen? Ik creëer overzicht en energie zodat de doelen behaald worden.

\

Training (organisaties en professionals)

Op maat gemaakte trainingen die passen bij de medewerkers èn de visie en ambities van de organisatie.

\

Coaching (teams en individueel)

Kom in lijn met jezelf.
Zodat je zelfverzekerd en stralend met anderen in contact kunt staan.

Project/programma management en advisering

Jij wilt dat je projecten soepel lopen en dat de doelen worden bereikt zonder dat je steeds aan een dood paard loopt te trekken, het traject stagneert en doelen niet gehaald worden.
Je zoekt iemand die een strategisch vraagstuk hands-on op kan pakken, die weer de simpelheid in de complexiteit aan kan brengen en overzicht en energie kan creëren in het vraagstuk.

Training (organisaties en professionals)

Organisaties

De organisatie is continu aan verandering onderhevig. En je ziet dat er veel wordt geïnvesteerd in de ‘harde kant’. Er is aandacht voor interne processen, protocollen en structuren. Dit vind je ook goed want dit zijn belangrijke voorwaarden.

Maar daarnaast wil je ook graag investeren in de zachtere kant zoals motivatie & betrokkenheid van medewerkers. Dat medewerkers de mogelijkheid krijgen om te werken aan hun professionele ontwikkeling. Dat zij nog vaardiger worden in de rol die zij vervullen in de organisatie en gemotiveerd en (weer) trots zijn op de organisatie waar zij werken.

Professionals

Je vraagt je af waarom je steeds tegen dezelfde valkuilen aanloopt in je werk. Je klapt dicht als die ene collega of klant weer ‘vervelend’ tegen je doet. Je weet niet goed wat je moet zeggen en laat het daarom maar gebeuren met als gevolg dat je je hier ellendig over voelt. Of je reageert overdreven fel en voel je je daar schuldig over. Je wil jouw stem wat meer kan laten horen in het team/de organisatie, maar je weet niet hoe. Je hebt behoefte om te reflecteren op je eigen handelen en wil graag concrete tools om te leren omgaan met lastige situaties.

Coaching (teams en individueel)

Organisaties

Jullie zijn een hardwerkend team en toch loopt het niet lekker. Het teamgevoel ontbreekt, er is sprake van roddel & achterklap, jullie zijn overbelast en er wordt niks uitgesproken. Jammer want hierdoor kunnen de productiviteit en het werkplezier behoorlijk onder druk komen te staan. Hoe fijn zou het zijn als er
geen onderhuidse zaken meer spelen in je team en de sfeer weer optimaal is en er weer een teamgevoel is?!

Individueel

Maar ook als individu kan het zijn dat het in de privé- en/of werksfeer niet gaat zoals jij graag wilt. Voor de buitenwereld speel je poppenkast waardoor er onsamenhangendheid is in hoe anderen jou zien en hoe jij je daadwerkelijk voelt. Hoe fijn zou het niet zijn als je in puur contact met jezelf en anderen kan staan? Je wil nu echt die stap zetten om jezelf te laten zien, je ‘echte ik’ naar buiten uit te stralen, zonder je steeds schuldig, verantwoordelijk of onzeker te voelen.

Madeline van Riemsdijk
06-46054637
madeline@vanriemsdijktrainingenadvies.nl

Havikshorst 62
1083TV Amsterdam